Yoga therapie: themalessen ter kennismaking op dinsdagen van 19.00-20.15 uur: 12 maart t/m 23 april

Naast de wekelijkse lessen is er het plan om Yoga therapie lessen te gaan geven, en voeten therapielessen (een nogal onontgonnen gebied in onze maatschappij....). Milou Verdeijen, die deze lessen zal geven, heeft 30 jaar ervaring als oefentherapeut Cesar, en verdiept zich voortdurend in wat haar interesse heeft. Met tegenwoordig Yoga en Pilates als uitgangspunt biedt dit een oneindig interessant werkgebied. Daarom zijn er introductielessen gepland op dinsdagavonden van 19.00-20.15 uur. De intentie is om dit daarna vaker aan te gaan bieden. Er is al een vervolgplanning (op dinsdagen van 10.30-11.30 uur, op woensdag van 17.00-18.00 uur en van 19.00-20.00 uur): kijk in het lesrooster onder lestijden en tarieven voor de planning per week.

Toelichting voor de 3 x 2 lessen:

-Heb je (wel eens) pijnklachten in onderrug, bekken en/of heupen met of zonder uitstraling? 
Op 12 maart, 19 maart en 23 april geef ik een Yogales volledig gericht op deze problematiek. 

-Heb jij pijnklachten in bovenrug-nek en/of schouders en/of uitstraling naar de armen? 
Op 2 en 9 april kan je een Yogales volgen die volledig daar op gericht is. 

-Op 26 maart en 16 april geef ik een les volledig gericht op de voeten. Je krijgt voetoefeningen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen, ik geef uitleg over het functioneren van de voet, en we zullen ervaren wat de voet allemaal kan maar ook wat de voet opnieuw heeft te leren. Bij voet- (en andere) klachten wordt er snel over steunzolen gesproken, maar hier zal je ervaren dat dat meestal niet de beste oplossing is.

Beide lessen per thema volgen is aan te raden, maar je kunt ook naar 1 les komen.

Iedereen is welkom in deze lessen. Ze zijn te volgen op een abonnement of strippenkaart (kijk bij lestijden en tarieven voor de verschillende mogelijkheden), of te kopen als losse lessen (16 euro). In het lesrooster op deze site kan je je aanmelden voor de betreffende lessen. Als je nog geen abonnement of strippenkaart hebt kan je je via het rooster registreren bij fitmanager en lessen kopen.

Vragen? Mail naar info@yogaenpilatesbreda.nl