Algemene voorwaarden

Wanneer je deelneemt aan een van de lessen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Lessen inhalen
Bij een maandabonnement is het de bedoeling dat je wekelijks komt, in overleg kan je tot een maand erna gemiste lessen inhalen. Bij een strippenkaart dien je je lessen op te maken binnen de daarvoor geldende periode.
Er zijn geen lessen op de landelijk vastgestelde feestdagen, deze lessen kunnen gevolgd worden in een ander lesuur.
In principe zorgt Yoga en Pilates Breda ervoor dat alle lessen doorgang vinden, maar er kan wel eens door omstandigheden een les uitvallen. Je kunt dan in die week naar een andere les komen, of op een ander moment een extra les volgen.

Betaling
Door je aan te melden krijg je een account bij Eversports. Na aanmelding via dit online reserveringssysteem, word je naar een beveiligde betaalpagina geleid, waar je eenvoudig via IDEAL kunt betalen. Hier kan je  losse lessen, abonnementen en strippenkaarten aanschaffen. 
Annuleren van privéafspraken uiterlijk 48 uur tevoren. 
Het annuleren van te volgen lessen kan specifieke voorwaarden hebben. Dit vind je terug in je aanmelding voor die les.
Restitutie van al betaalde lessen is niet mogelijk. Neem contact op als er onverwachte omstandigheden zijn.

Neem bij ziekte/ blessures direct contact op
Hierdoor gemiste lessen kunnen (vanaf de datum dat je contact opneemt) meegenomen worden naar een later tijdstip. Duidelijk overleg is hiervoor een voorwaarde!

Betaalgegevens
Abonnementen, strippenkaarten en losse lessen schaf je aan via het online reserveringssyteem Eversports.
Voor privé afspraken: Yoga Pilates en Craniosacraal Breda     NL37 ASNB 0706795458

Privacy
Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor alles wat betrekking heeft op het volgen van lessen bij Yoga en Pilates Breda.
Het programma Eversports is het administratiesysteem van Yoga en Pilates Breda, en dit is programma is AVG-proof. Als je stopt met lessen volgen bij Yoga en Pilates Breda worden je gegevens worden nog enige tijd bewaard (ongeveer een jaar), zodat je je account weer kunt activeren als je opnieuw les komt volgen. Op jouw verzoek halen we je gegevens meteen uit ons bestand. 

De verscheidenheid in de Critical Alignment Yogalessen vind ik prettig. Ook wordt iedereen professioneel begeleid. Er is oog voor het individu.

Esther, cursist