Yoga therapie lessen

Naast de wekelijkse lessen kan je nu ook Yoga therapie lessen en voeten therapielessen (een nogal onontgonnen gebied in onze maatschappij....) volgen! Milou Verdeijen, die deze lessen zal geven, heeft 30 jaar ervaring als oefentherapeut Cesar, en verdiept zich voortdurend in wat haar interesse heeft. Met tegenwoordig Yoga en Pilates als uitgangspunt biedt dit een oneindig interessant werkgebied. Deze lessen zijn om de week op woensdagen van 19.00-20.00 uur: kijk in het lesrooster voor de planning per week.

-Heb je (wel eens) pijnklachten in onderrug, bekken en/of heupen met of zonder uitstraling? 
ik geef nu Yogalessen volledig gericht op deze problematiek. 

-Heb jij pijnklachten in bovenrug-nek en/of schouders en/of uitstraling naar de armen? 
Je kunt nu Yogales volgen die volledig daar op gericht is. 

-Af en toe is er een les volleidg gericht op de voeten. Je krijgt voetoefeningen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen, ik geef uitleg over het functioneren van de voet, en we zullen ervaren wat de voet allemaal kan maar ook wat de voet opnieuw heeft te leren. Bij voet- (en andere) klachten wordt er snel over steunzolen gesproken, maar hier zal je ervaren dat dat meestal niet de beste oplossing is. 

Iedereen is welkom in deze lessen. Ze zijn te volgen op een abonnement of strippenkaart (kijk bij lestijden en tarieven voor de verschillende mogelijkheden), of te kopen als losse lessen (16 euro). In het lesrooster op deze site kan je je aanmelden voor de betreffende lessen. Als je nog geen abonnement of strippenkaart hebt kan je je via het rooster registreren bij fitmanager en lessen kopen.

Vragen? Mail naar info@yogaenpilatesbreda.nl